Σύνδεση
ΝΕΑ
Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012
BATTLESTAR GALACTICA ONLINE BATTLESTAR GALACTICA ONLINE

BATTLESTAR GALACTICA ONLINE: Δοκιμή Kobol & Συνεδρίαση Εξελιγμένου Παιχνιδιού

Δοκιμή Kobol

Γεια σας,

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα κάνουμε ένα τουρνουά δοκιμής στο Kobol για να βεβαιωθούμε ότι οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση προτού επιστρέψουν. Την Τρίτη και την Τετάρτη αυτή την εβδομάδα θα κάνουμε πολλαπλά τουρνουά στο Kobol και μπορεί να χρειαστούμε τη βοήθειά σας. Θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες μέσω mail για να βοηθήσουμε τους παλιούς αλλά και τους καινούριους παίχτες κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμαστικής φάσης. Ελπίζουμε να σας δούμε εκεί!

Συνεδρίαση Εξελιγμένου Παιχνιδιού

Επιστρέφουμε με μία Συνεδρίαση Εξελιγμένου Παιχνιδιού! Αυτή η Συνεδρίαση Εξελιγμένου Παιχνιδιού έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη και θα λάβει χώρα στο Virgon στις 13:00 PST/ 22:00CEST. Θα κάνουμε μία σύντομη συνεδρίαση με ερωτήσεις και απαντήσεις προτού εκτοξεύσουμε τους πυραύλους! Για τους παίχτες μας στις Η.Π.Α., οι συνεδριάσεις θα γίνουν στο Scorpia (15:00PST/18:00EST) και στο Caprica (16:30PST). Γι' αυτό συνδεθείτε και λάβετε μέρος στις ερωτήσεις και στις απαντήσεις, αλλά και στις εκρήξεις!

Παρόμοια νέα

BATTLESTAR GALACTICA ONLINE
16 Απρ 2014

Το ξύπνημα

Κάτι κοιμάται στα βάθη του Νεφελώματος του Πέπλου. Πάρε μέρος στη μάχη από τις 16 έως τις 30 Απριλίου. Ένας αρχαίος εχθρός μόλις ξύπνησε και ... » περισσότερα

BATTLESTAR GALACTICA ONLINE
5 Δεκ 2013

ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Το ετήσιο δρώμενο Το φαγοπότι του Ποσειδώνα θα διεξαχθεί από τις 5 Δεκεμβρίου μέχρι τις 5 Ιανουαρίου! Ολοκλήρωσε συναρπαστικές αποστολές και ... » περισσότερα

BATTLESTAR GALACTICA ONLINE
15 Ιουν 2012

Ship Sale

Ship Sale ... » περισσότερα

BATTLESTAR GALACTICA ONLINE
1 Ιουν 2012

Patchnotes

Ishay Release Notes Update ... » περισσότερα

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ